Maxdoor
Maxdoor koristi kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje.
Maxdoor
MENI
Maxdoor
HOME O NAMA SIGURNOSNA VRATA KONFIGURATOR PODRŠKA BLOG KONTAKT
TAJNA IZA ZATVORENIH VRATA

PRIČA O
MAXDOORU

ISKUSTVO JE VAŽNO

Preko 20 godina iskustva i 40 tisuća izrađenih vrata najrazličitijeg dizajna. Tijekom procesa proizvodnje prilagođavamo se stilu uređenja vašeg doma, omogućujemo osjećaj sigurnosti i izoliranosti od buke te se MaxDoor vrata u konačnici idealno uklapaju u interijer.

20

GODINA
ISKUSTVA

5.500

ČETVORNIH METARA
OBJEKTA

40

STALNIH
ZAPOSLENIKA

40.000

IZRAĐENIH
VRATA

PRILAGODITE SVOM STILU

20 GODINA
ISKUSTVA

Cad

CAD
PLANIRANJE

Laser

LASERSKO
REZANJE

Cnc

CNC
MODELIRANJE

TEHNOLOGIJA

MaxDoor već 20 godina brine o sigurnosti vašeg doma. U suvremeno opremljenom proizvodnom pogonu površine 5.500 metara četvornih u Dugopolju, inženjeri i dizajneri udružili su svoje znanje s iskustvom djelatnika u proizvodnji kako bi vam osigurali protuprovalna vrata visoke kvalitete koja se tijekom procesa proizvodnje prilagođavaju i stilu uređenja vašeg doma. MaxDoor protuprovalna vrata proizvod su tvrtke MarinExpert koja se od 1986. bavi i proizvodnjom profesionalne ugostiteljske opreme.

HRVATSKA
DUGOPOLJE

MaxdoorTVORNICA
EDUCIRAN I ODGOVORAN KADAR

NAŠI
ZAPOSLENICI

LJUDI ČINE RAZLIKU

S desne strane vidite brojke koje se odnose na naših 40 zaposlenika na koje smo izrazito ponosni. Oni su brend ambasadori MaxDoora koji predstavljaju tvrtku u najboljem svjetlu.

5

INŽENJERA

5

ADMINISTRATIVNA
DJELATNIKA

30

DJELATNIKA U
PROIZVODNJI

TEHNOLOGIJA KUCA NA VRATA

SUVREMENA TEHNOLOGIJA ZA VISOKU KVALITETU

ZA LIJEP I BEZBRIŽAN ŽIVOT

Projektiranje CAD/CAM tehnologijom uz 3D modeliranje proizvoda koje potom izrezuje laserski stroj te CNC strojevi za oblikovanje samo su dio tehnologije koja omogućuje osim standardnih veličina i modela i prilagodbu dimenzija vrata posebnim zahtjevima gradnje. Prilagođavamo se i osobnim preferencama zahvaljujući brojnim dizajnerskim rješenjima – od vrste panela ili drva, boja, dovratnika i modela brava.

01
POKUCAJTE NA MAXDOOR

ZAŠTO
MAXDOOR

ZAŠTITITE VAŠU OBITELJ

MaxDoor nije uvoznik već proizvođač protuprovalnih vrata što nam uz kontinuirano unapređenje i razvoj proizvodnih procesa i tehnologija daje mogućnost da zadovoljimo potrebe kupaca u kratkom roku, neovisno o količini ili složenosti izvedbe. MaxDoor protuprovalna vrata idealna su za stanove i kuće, apartmane i vikendice, kao i uredske prostore i stambene komplekse. Prilikom zamjene, demontažu vršimo bez dodatne naknade. Osim kvalitetnog i brzog rada naših educiranih djelatnika za montažu, kroz mrežu servisnih centara u svim većim gradskim središtima vodimo brigu o zahtjevima i zadovoljstvu naših kupaca i nakon isporuke.

01
KREIRAJTE SVOJA VRATA

100% PROIZVOD
PO MJERI

PRONAĐITE SVOJ STIL

Pomoću našeg konfiguratora kreirajte vrata koja će zadovoljiti vaše estetske i funkcionalne zahtjeve. Imajte dom koji je siguran i kada vi niste u njemu.

KONFIGURACIJA1

PROIZVODNJA2

INSTALACIJA3

SIGURNIJI NAČIN ŽIVOTA
POČINJE DANAS

Customize door

100% PRILAGODLJIVA
SIGURNOSNA VRATA

KONFIGURIRAJTE