Maxdoor
Maxdoor koristi kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje.
Maxdoor
MENI
Maxdoor
HOME O NAMA SIGURNOSNA VRATA KONFIGURATOR PODRŠKA BLOG KONTAKT
IMATE LI PITANJE ?

PODRŠKA NAŠIM KLIJETIMA

ŠTO VAM MOŽEMO PONUDITI

Uz pomoć razvijene mreže servisnih centara (Zagreb, Pula, Rijeka, Zadar, Šibenik i Dubrovnik) i nakon isporuke i montaže brinemo o zahtjevima naših kupaca. Pri narudžbi vrata bira se model i izvedba vrata, a nakon toga boja obloge, dovratnika i kvaka. Samu ugradnju izvodi naš tim vrhunskih montera.

25

TRGOVINA
U EUROPI

14

IZRADA I DOSTAVA
DNEVNO

40

STALNIH
ZAPOSLENIKA

40.000

NAPRAVLJENIH
VRATA

POTPUNA USLUGA

OD NARUDŽBE DO UGRADNJE

Cad

VAŠA
NARUDŽBA

Laser

NARUDŽBA

Cnc

DOSTAVA
& INSTALACIJA

ZA POTPUNO ZADOVOLJSTVO

MaxDoor već 20 godina brine o sigurnosti vašeg doma. U suvremeno opremljenom proizvodnom pogonu površine 5.500 metara četvornih u Dugopolju, inženjeri i dizajneri udružili su svoje znanje s iskustvom djelatnika u proizvodnji kako bi vam osigurali protuprovalna vrata visoke kvalitete koja se tijekom procesa proizvodnje prilagođavaju i stilu uređenja vašeg doma. MaxDoor protuprovalna vrata proizvod su tvrtke MarinExpert koja se od 1986. bavi i proizvodnjom profesionalne ugostiteljske opreme.

NAŠA SLUŽBA
ZA KORISNIKE

MaxdoorOSOBLJE
ZASTUPNIŠTVO

POSTANITE NAŠ
PARTNER

KONTAKTIRAJTE NAS KONTAKT
Door 1
Door 2
Door 3
Door 4
Door 5
GARANCIJA KVALITETE I DOSTUPNOSTI

PODRŠKA I GARANCIJA

DUGOROČNA BEZBRIŽNOST

Svaki model Maxdoor vrata garancija je sigurnosti, kvalitete i stila. Distribucija naših proizvoda proteže se diljem Republike Hrvatske, te dijelom Italije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije što omogućuje laku dostupnost ali i kvalitetnu servisnu mrežu. Prilikom zamjene već postojećih vrata, demontažu vršimo bez naknade. Ugradnju vrata izvodi tim visoko kvalificiranih montera koji uz znanje, iskustvo i preciznost, posjeduju i najsuvremenije alate, a oni vam stoje na usluzi i nakon isporuke.

01
SIGURNOST SA STILOM

NAŠE
OBEĆANJE

ZAŠTITITE SVOJU OBITELJ

Osigurali smo najkvalitetnije materijale, suvremenu tehnologiju i odličan tim inženjera i dizajnera. Na vama je samo da definirate vrstu brave. Sve ostalo prepustite našim stručnjacima, bez obzira koji stilski smjer odaberete.

01
KREIRAJTE SVOJA VRATA

100% PROIZVOD
PO MJERI

PRONAĐITE SVOJ STIL

Pomoću našeg konfiguratora kreirajte vrata koja će zadovoljiti vaše estetske i funkcionalne zahtjeve. Imajte dom koji je siguran i kada vi niste u njemu.

KONFIGURACIJA1

PROIZVODNJA2

INSTALACIJA3

SIGURNIJI NAČIN ŽIVOTA
POČINJE DANAS

Customize door

100% PRILAGODLJIVA
SIGURNOSNA VRATA

KONFIGURIRAJTE