Maxdoor
Maxdoor koristi kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje.
Maxdoor
MENI
Maxdoor
HOME O NAMA SIGURNOSNA VRATA KONFIGURATOR PODRŠKA BLOG KONTAKT
ODABERITE SIGURNOST

PROTUPROVALNA VRATA MODERNOG DOMA

ŠTO NUDIMO ?

Proučite specifikacije koje dobivate sa svakim MaxDoor vratima i uvjerite se u sigurnost i zaštitu koju pružaju. Kvalitetna izolacija i vanjska obloga otporna na sve vremenske nepogode dopunjene su dodatnim zaštitnim sistemima.

Lock

CILINDAR
BRAVA

Pins

4 x 18MM
KROMIRANI KLINOVI

Backset

30MM HOD
KLJUČANJA

Additional pins

2 X DODATNA
KLINA (DEVIJATORA)

6 Active points

6 AKTIVNIH
TOČAKA

5 Pasive points

5 PASIVNIH
TOČAKA

5 Keys

5
KLJUČEVA

Ownership card

VLASNIČKA
KARTICA

PRONAĐITE SVOJ STIL

PRILAGODITE PROTUPROVALNA VRATA SVOM STILU

11

OPCIJA
VRATA

12

VRSTA
PANELA

50

VRSTA
RUČKI

Doors
Cisa & Maxdoor ZNAČAJKE

TIHA
TEHNOLOGIJA

dB

ZVUČNA
IZOLACIJA

Silent locking

TIHO
ZAKLJUČAVANJE

180 angle

ŠIROKOKUTNA
ŠPIJUNKA

ISTRAŽITE

PlZNAČAJKE
NUDIMO VAM VIŠE

+ZNAČAJKE

AKO TRAŽITE VIŠE

Provjerite dodatne mogućnosti koje vam osigurava MaxDoor. Svaki novi projekt, svaki dom ima svoju, osobnu priču kojoj se naše tehničko znanje i suvremeni proizvodni procesi s lakoćom prilagođavaju.

Additional Lock

DODATNA
BRAVA

Digital Peephole

DIGITALNA
ŠPIJUNKA

No key lock

BRAVA
BEZ KLJUČA

Outdoor panel

VANJSKA
IZVEDBA VRATA

Electric strike

ELEKTROPRIHVATNIK

Inox frame

INOX
DOVRATNIK

Cylinder and turn

CILINDAR
S LEPTIROM

dB

DODATNA
ZVUČNA IZOLACIJA

ŠTO ODABRATI ?

SIGURNOST VAŠEG STANA

OSJEĆAJ KOJI GODI

Unificirana ulazna vrata svih stambenih jedinica u zgradama čine prostor ljepšim i urednijim, no osjećaj topline doma, interijer s autorskim potpisom obitelji koja živi u prostoru zahtjeva prilagodljivost svakog detalja u interijeru. To vrijedi i za protuprovalna vrata – ulaz u vaš dom, koja nakon zatvaranja vam garantiraju osjećaj sigurnosti i izoliranost od buke, a zahvaljujući mogućnosti različite obloge vanjske i unutarnje površine vrata, idealno se uklapaju i u interijer.

ŠTO IZABRATI ?

BEZBRIŽAN
DOM

ZAŠTITITE SVOJU OBITELJ

Privatne kuće su često izvan gusto naseljenih područja, a s MaxDoor protuprovalnim vratima vaš dom je siguran i kada ne boravite u njemu. Vlasnici kuća ulažu dosta vremena definirajući zajedno s arhitektima i vanjski izgled doma u kojem je neophodan potpuni osjećaj sigurnosti, vaš mir, ali i da ulaz ne narušava već oplemenjuje vanjski izgled objekta. Kvalitetna izolacija i vanjska obloga otporna na sve vremenske nepogode, nadopunjeni su dodatnim zaštitnim sistemima.

ŠTO IZABRATI ?

ISPUNJAVAMO I POSEBNE ŽELJE

SLIJEDITE SVOJ STIL

Autentičnost dalmatinsko - mediteranskog stila gradnje moguće je u potpunosti zadržati na kamenim kućama, vikendicama i apartmanima bez potrebe za kompromisom oko pitanja sigurnosti. Da bi vizure kamenih kuća zadržale autohtoni šarm Mediterana izrađujemo i protuprovalna vrata koja se izgledom savršeno uklapaju u ambijent te istovremeno zadovoljavaju stroge tehničke preduvjete i standarde sigurnosti vašeg doma. Na vama je samo da definirate vrstu brave. Sve ostalo prepustite našim stručnjacima, uključujući i savršen stil. Bez obzira koji stilski smjer odaberete.

ŠTO IZABRATI ?

SIGURNOST PO
MJERI

BEZBRIŽAN STIL ŽIVOTA

Ovisno o predviđenom otvoru ili posebnim željama vlasnika koji žele naglasiti ulaz u svoju kuću ili stan, izrađujemo i dupla protuprovalna vrata obložena masivnim drvom, panelima i u kombinaciji s protuprovalnim staklom. Pomoći ćemo vam u točnom definiranju izgleda i proporcijama, odabiru materijala obloge i boje, odabiru vrste brave i ostalih tehničkih i sigurnosnih detalja. Postoje brojne mogućnosti - svaki novi projekt, svaki dom imaju neku svoju, osobnu priču kojoj se naše tehničko znanje i suvremeni proizvodni procesi s lakoćom prilagođavaju… Da bismo vam pružili sigurnost sa stilom.

JOŠ SIGURNIJA

DODATNA SIGURNOST S NAŠIM PROTUPROVALNIM VRATIMA

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Protupožarna protuprovalna vrata T-30 i T-60 također mogu biti u modernoj, suvremenoj izvedbi i u skladu sa stilom gradnje ili interijera. Sigurnosna brava ima četiri kromirana klina promjera 18 mm s hodom ključanja 30mm/40 mm, ovisno o modelu brave. Vratno krilo ispunjeno je specijalnim protupožarnim materijalima obostrano, vatrootpornim gipsom i kamenom vunom, što rezultira ukupnom debljinom krila 75 mm, odnosno 85 mm kod modela T-60. Po obodu dovratnika nalazi se posebna protupožarna brtva koja zatvara prolaze vatre u slučaju požara. Na dnu također postavljamo protupožarnu metlicu, nema graničnika otvaranja te oba modela posjeduju protupožarni atest RH za navedene razrede. Rad novih strojeva temelji se na visoko informatiziranoj “Industry 4.0” tehnologiji, konkretno, riječ je o stroju za lasersko rezanje limova Fiber Laser te o poluautomatskoj savijačici Panel Bender. Oba koristimo i u proizvodnji protuprovalnih vrata kao i ugostiteljske opreme.

Safety doors
KARAKTERISTIKE

PROTUPOŽARNA
TEHNOLOGIJA

Maxdoor & Securemme
Fire seal

PROTUPOŽARNA
BRTVA

Safer home

SIGURNIJI
DOM

KREIRAJTE SVOJA VRATA

100% PROIZVOD
PO MJERI

PRONAĐITE SVOJ STIL

Pomoću našeg konfiguratora kreirajte vrata koja će zadovoljiti vaše estetske i funkcionalne zahtjeve. Imajte dom koji je siguran i kada vi niste u njemu.

KONFIGURACIJA1

PROIZVODNJA2

INSTALACIJA3

SIGURNIJI NAČIN ŽIVOTA
POČINJE DANAS

Customize door

100% PRILAGODLJIVA
SIGURNOSNA VRATA

KONFIGURIRAJTE