Maxdoor
Maxdoor koristi kolačiće (cookies) u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva. Više informacija o kolačićima možete pročitati ovdje.
Maxdoor
MENI
Maxdoor
HOME O NAMA SIGURNOSNA VRATA KONFIGURATOR PODRŠKA BLOG KONTAKT
PROČITAJTE

Tajna iza zatvorenih vrata

ISKUSTVO JE VAŽNO

Preko 20 godina iskustva i 40 tisuća izrađenih vrata najrazličitijeg dizajna. Tijekom procesa proizvodnje prilagođavamo se stilu uređenja vašeg doma, omogućujemo osjećaj sigurnosti i izoliranosti od buke te se MaxDoor vrata u konačnici idealno uklapaju u interijer.

TEHNOLOGIJA

MaxDoor već 20 godina brine o sigurnosti vašeg doma. U suvremeno opremljenom proizvodnom pogonu površine 5.500 metara četvornih u Dugopolju, inženjeri i dizajneri udružili su svoje znanje s iskustvom djelatnika u proizvodnji kako bi vam osigurali protuprovalna vrata visoke kvalitete koja se tijekom procesa proizvodnje prilagođavaju i stilu uređenja vašeg doma. MaxDoor protuprovalna vrata proizvod su tvrtke MarinExpert koja se od 1986. bavi i proizvodnjom profesionalne ugostiteljske opreme.

NAŠI ZAPOSLENICI

S desne strane vidite brojke koje se odnose na naših 40 zaposlenika na koje smo izrazito ponosni. Oni su brend ambasadori MaxDoora koji predstavljaju tvrtku u najboljem svjetlu.

JOŠ S BLOGA